Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Care A Lot

Care a Lot is de jongste goede doelen loterij van Nederland.

Care a Lot richt zich volledig op het verbeteren van de gezondheid en welzijn van iedereen in Nederland en daarbuiten. Bij Care a Lot kies je zelf voor welk goede doel je wilt spelen. Kies je bijvoorbeeld om mee te spelen voor Stichting ALS of Stichting Voeding leeft, dan gaat 50% van je inleg direct naar jouw goede doel! En jij maakt gelijktijdig kans op fantastische prijzen tot maar liefst € 1.000.000,00.

Jaarlijks maak je bij Care a Lot 12 keer kans op vele prijzen. Een maand trekking vindt plaats op de eerste maandag van de maand.

Deelnemers krijgen automatisch bericht wanneer ze hebben gewonnen. Ook de gewonnen prijzen worden automatisch overgemaakt of toegestuurd. Lekker makkelijk.

Een lot bestaat uit 2 letters en 6 cijfers. Iedere deelnemer heeft een vast(e) lotnummer(s) voor alle trekkingen.

Zo weet je altijd met welke getallen je lot nummer je mee speelt. Bij iedere trekking is er een win kans van 1 op 5.

 

Je korting bij Care A Lot:

Vaste vergoeding per deelnemers € 2,50 cashback Bekijk de aanbieding