Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Altijd de beste deal met Wilpe

Wilpe vormt  sinds 2009 een van de grootste dealplatformen in Europa. Met speciale Niche outlets: AgroLuxe, Daystunt, Sportknaller, Toolstunt, Petsluxe, Homestunt, Cleding, Stunt18 en Power2day en heeft daarnaast een wereldprimeur met haar minuut aanbieding Timestunt.com.  

Altijd de beste deal met Wilpe.com.

Wilpe ziet het als haar taak om de dagaanbieding en outlet shop markt te professionaliseren en in de gekozen niche markten koploper te zijn. Dagelijks voorzien wij Europa met bizar scherpe deals maar gecombineerd met subliem service niveau en optimale klant beleving tot ook maanden na levering. 

Wilpe levert vanuit eigen voorraden en door eigen logistiek en warehousing worden dagelijks pakketten met hoge snelheid uitgeleverd. Door eigen Import en opkoop van restpartijen is scherpste prijs en een uniek assortiment gegarandeerd. 

Daarnaast worden alle denkbare betaalopties, van Paypal , creditcards, ideal, bankcontact mister cash en achter afbetalen aangeboden.

Je korting bij Wilpe:

Alle bestellingen 2% korting Bekijk de aanbieding