Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Ontmoet singles bij jou in de buurt!

Lexa.nl® is een datingwebsite die via het Internet toegankelijk is voor members van Lexa.nl.

Sommige functies van de Lexa.nl-Diensten zijn gratis toegankelijk. Andere Diensten zijn voor Lexa.nl members tegen betaling toegankelijk.
Members schaffen een abonnement aan (Full Membership voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden).

Lexa.nl heeft een grote hoeveelheid handige functionaliteiten, waarmee je gemakkelijk en veilig contact legt met andere singles.

Zo kunnen members chatten met members over de hele wereld via de LexaMessenger of iemand een uitnodiging versturen om een eigen samengestelde Quiz te maken.

Elke dag schrijven duizenden nieuwe singles zich wereldwijd in, op zoek naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa.nl is de meest bezochte en doeltreffende dating-site!

Lexa.nl vindt de kwaliteit van de dating-service erg belangrijk en wil de members een betrouwbare en veilige omgeving bieden waarin zij elkaar kunnen leren kennen.

De helft van de medewerkers van Lexa is continu bezig profielen van nieuwe singles te controleren en draagt er zorg voor dat de gedragscode over de hele website wordt gerespecteerd en nageleefd.

Je korting bij Lexa:

Alle bestellingen 20% korting Bekijk de aanbieding