Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Webwinkel voor mannen, vrouwen en kinder ondergoed

Underwearbrand.store is dé webwinkel voor mannen, vrouwen en kinder ondergoed.

Underwearbrand.store biedt uitsluitend ondergoed aan dat “lekker zit”. In elke prijscategorie hebben wij een aanbieder, waarvan wij vinden dat deze de beste prijs/kwaliteit/pasvorm hebben. Maak gebruik van de unieke “zit lekker” garantie.

U kunt bij ons al ondergoed bestellen vanaf een paar euro. De filters van Underwearbrand.store zorgen altijd voor een passend aanbod. Voorbeelden van de merken zijn: Sloggi, ten Cate, Björn Borg, Muchachomalo, Beeren Bodywear en Maxx Owen.

Door een zeer overzichtelijke shop, waar gebruiksvriendelijkheid het belangrijkste is kan er gemakkelijk op allerlei manieren betaald worden, zodat de order binnen 24 uur bezorgd kan worden.

Bovendien zijn bij bestellingen vanaf € 35,- de verzendkosten voor de rekening van underwearbrand.store.

Service staat bij underwearbrand.store hoog in het vaandel, daarom mag een klant tot 365 dagen na het bestellen de producten nog retourneren, mits het voldoet aan de retour voorwaarden.

Je korting bij Underwearbrand.store:

default 2.63% korting Bekijk de aanbieding