Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Geen dag zonder DEEN

Over DEEN

DEEN is al jarenlang één van de supermarkten met de hoogste klantentrouw van Nederland. Keer op keer bewijzen nieuw geopende filialen dat onze supermarkt aansluit bij de wensen van een breed publiek. Eind 2012 is DEEN begonnen met een eigen webwinkel.

DEEN heeft de grootste bloemen- en plantenafdeling van alle supermarkten in Nederland. Zowel op de winkelvloer als op het distributiecentrum werken veelal vakmensen met een vakdiploma op bloemen en plantengebied. DEEN mag zichzelf de 'Beste bloemen supermarkt van Nederland' noemen, iets waar we uiteraard zeer trots op zijn.

Onze bloemen komen elke dag vers van de veiling en staan 's middags al in de winkels of worden verzonden door het hele land. Op het distributiecentrum in Hoorn zorgen onze medewerkers ervoor dat de bloemen die 's ochtends worden ingekocht, worden verwerkt tot prachtige boeketten die in een mooie cadeauverpakking gratis worden thuisbezorgd in heel Nederland. Verser kan het niet!

Je korting bij Deen:

Alle bestellingen € 1,00 cashback Bekijk de aanbieding