KoffieTheePlaza

Koffietheeplaza.nl heeft zich volledig gericht op gebruiksgemak en informatievoorziening. De webwinkel bevat uitgebreide filtermogelijkheden, waardoor de bezoeker met enkele muisklikken een overzicht krijgt te zien dat volledig is toegespitst op de wensen van de bezoeker. Alle producten zijn voorzien van een uitgebreide productomschrijving en een duidelijk overzicht van de specificaties, waardoor alle relevante informatie behorende bij het product laagdrempelig en toegankelijk wordt gemaakt.

Het koffie assortiment bestaat uit nationale en internationale gerenommeerde koffiemerken, welke direct uit voorraad worden geleverd. Het assortiment bestaat onder meer uit koffiebonen, cafeïnevrije koffie, filterkoffie en koffiepads. Tevens worden er ook onderhoudsmiddelen voor koffieapparaten aangeboden, alsmede accessoires en toebehoren voor het bereiden van een heerlijke kop koffie.

Koffietheeplaza.nl belevert particulieren, horeca en bedrijven die willen genieten van heerlijke espresso. De merken die zoal worden aangeboden zijn: Lavazza, Segafredo, illy, Kimbo, Dallmayr, Jacobs, Movenpick, Pellini, Nescafe Dolce Gusto, Vergnano, Cafeclub, Alberto, Melitta en Eccellente.

Voordelen van Koffietheeplaza.nl
- Risicoloos Achteraf Betalen
- Staffelkorting bij grotere afname
- Laagdrempelig contact opnemen via bijvoorbeeld live-chat
- Groot assortiment A-merken voordelig geprijsd
- Snelle levering

Je korting bij KoffieTheePlaza:

Koffie 0.45% korting Bekijk de aanbieding
Koffieapparaten 0.45% korting Bekijk de aanbieding