Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

De lekkerste maaltijd het snelst op tafel

Bij Maaltijdservice.nl houden we van goed eten. Want een gezond en lang leven begint met goed eten.

Daarom maken wij maaltijden die naast lekker smaken, vooral ook gezond zijn en passen binnen uw dieet. Wij bieden een gevarieerd aanbod koelverse maaltijden (wij leveren geen warme maaltijden aan huis) en zorgen voor voldoende voedingsstoffen zoals groenten.

Kant-en-klaar

Onze maaltijden worden van te voren bereid en kant-en-klaar bij u aangeleverd.De maaltijden kennen een houdbaarheid van 12 dagen en dienen bewaard te worden onder een temperatuur van maximaal 7 graden Celsius.De maaltijden worden geleverd in een hittebestendige verpakking die geschikt is voor uw magnetron.

Zo hoeft u deze alleen nog maar even op te warmen. Is dat wel lekker zult u zich afvragen? Jazeker, want anders dan u wellicht zult denken worden onze maaltijden door professionele koks bereid. Gewoon zoals u zelf ook uw maaltijd kookt. Uw pan van 2 liter wordt bij ons alleen een pan van 200 liter.

Je korting bij Maaltijdservice:

Bestelling 3.5% korting Bekijk de aanbieding