Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Tegen hooikoorts en meer!

De lente hangt weer in de lucht!

Net als de pollen die zorgen voor flinke aanvallen van hooikoorts. Jeukende ogen, niesbuien en een loopneus, circa 20% van de bevolking heeft er last van. Veel middelen tegen hooikoorts hebben bijwerkingen als sufheid en slapeloosheid wat zorgt voor veel ongemak in het dagelijks leven.

Gelukkig is er nu Sniztop, een gepatenteerd natuurlijk en medicijnvrij voedingssupplement dat snel werkt bij de ondersteuning van lichamelijke reacties op allergenen zoals pollen en grassen, huisstofmijt en huisdierenstof.

Grote voordelen SnizTop:
-Geen negatieve bijwerkingen, als sufheid of slaperigheid.
- Hierdoor ook zeer geschikt voor kinderen of bijvoorbeeld tijdens het werk.
- Gemiddelde Kiyoh waardering op kwaliteit van 8.6
- Snelle verlichting van meerdere symptomen van allergie
- Werkt binnen 15 minuten na inname
- 100 % natuurlijk, een medicijnvrij alternatief voor zelfzorggeneesmiddelen
- De enige natuurlijke klinisch bewezen remedie dat histamine stopt alvorens het aanvangt

Unique bioactieve
De meeste beschikbare natuurlijke producten tegen hooikoorts zijn gebaseerd op dezelfde actieve stoffen die bijdrage aan duizenden gezondheidsproblemen. SniZtop bevat echter unieke proteïnen onttrokken uit gecertificeerde Japanse kwarteleieren (Coturnix coturnix).
“Kwarteleieren bevatten verschillende enzymen waaronder ovomucoïden. Hiervan is middels een klinische studies bewezen dat zij menselijke proteasen, die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen, kunnen tegenhouden. Het werkt als een natuurlijke histaminestopper.”
Sniztop beschikt over de volgende door EFSA toegestane gezondheidsclaims: draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem (EFSA Journal; 7(9):1229) en is de enige natuurlijke histaminestopper ter wereld
SnizTop is al een successtory in onder andere Canada, Nieuw Zeeland, US, Tsjechië waar het middel onder eigen lokale merknamen zeer succesvol is gelanceerd. SniZtop wordt in Nederland en België door op de markt gebracht door het Davantis Health in samenwerking met het Zwitserse Stragen Pharma.

Je korting bij Sniztop:

Standaard 5.25% korting Bekijk de aanbieding