Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Met Telfort zit je altijd goed!

Telfort is er voor de voordeeldenker. We bieden kwaliteit voor een lage prijs.

Wij vinden namelijk dat goede telecom gewoon voor iedereen betaalbaar, betrouwbaar en eenvoudig moet zijn. Daarom vind je bij ons A-merk telecom zonder onnodige extra’s. Altijd met het nodige voordeel.

We zijn er natuurlijk voor iedereen. In het bijzonder voor mensen die kwaliteit willen, maar daar niet onnodig veel geld aan uit willen geven.

En die voorkeur hebben voor een vertrouwd en betrouwbaar merk als Telfort. Klanten behandelen we zoals we zelf behandeld willen worden. Open en oprecht. Verrassingen achteraf, daar doen we niet aan. En mochten we ineens een nóg beter aanbod voor je hebben, dan vertellen we je dat. Of je daar gebruik van maakt, is aan jou.

Wij zeggen alleen: Doe er je voordeel mee.

Je korting bij Telfort :

Prepaid € 4,00 cashback Bekijk de aanbieding
Abonnement + toestel € 18,00 cashback Bekijk de aanbieding
Abonnement Sim Only € 16,00 cashback Bekijk de aanbieding
Prepaid Sim Only € 4,00 cashback Bekijk de aanbieding
Prepaid Data € 4,00 cashback Bekijk de aanbieding