Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Telefoonabonnementen met voordeel

Mobiel bellen kan goedkoper. Hoe?

Door een abonnement af te sluiten via UnitedConsumers GSM. Wij geven korting op de nieuwste telefoons en de beste mobiele abonnementen. Aanmelden voor een telefoon abonnement met gsm of een Sim Only abonnement is voldoende. Wij regelen de rest. Geen gedoe, wel de korting.

Service en kwaliteit voor de beste prijs
Wie kiest voor UnitedConsumers, kiest niet alleen voor korting, maar ook voor de beste service en kwaliteit. Want u verdient bij ons iets extra. Uw belangen staan voorop. Bij ons vindt u altijd een abonnement dat bij u past.

Groot aanbod: altijd kiezen uit de nieuwste en beste mobiele telefoons.
Geen kleine lettertjes maar direct een helder beeld van de totale prijs.
Altijd de beste aanbiedingen door ons speciaal voor u geselecteerd.
Hoge kortingen zonder gedoe: want uw belang is ons belang.
Uitstekende service en kwaliteit voor de beste prijs.

Wij regelen het voor u
Bij UnitedConsumers heeft u goedkope abonnementen voor het uitkiezen. Maar het kan nog goedkoper, want er bestaan ook aanbiedingen. UnitedConsumers houdt deze aanbiedingen scherp in de gaten, zodat u zo goedkoop mogelijk uit bent. Met behoud van kwaliteit natuurlijk. Elke maand selecteren we speciaal voor u de beste gsm aanbiedingen en Sim Only aanbiedingen. Aanbiedingen waar u iets aan heeft. Zo bent u snel een nieuw abonnement rijker. Goed voor elkaar.

Je korting bij United Consumers gsm:

Sim Only abonnement € 4,50 cashback Bekijk de aanbieding