Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Voor de beste geschenken!

Bij Allgifts vind je wat je zoekt!

In ons assortiment van meer dan 10.000 bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken is voor ieder wat wils. Of het nu gaat om de particuliere of de zakelijke markt.

Wat al onze producten met elkaar gemeen hebben, is dat ze aan de Europese wet- en regelgeving voldoen en dat ze bovendien op een verantwoorde manier geproduceerd én geprijsd zijn.

Voordelen van Allgifts 
Allgifts is een bedrijf van eerlijkheid, transparantie en ervaring. Al meer dan 20 jaar leveren wij kwaliteit. Naast kwaliteit in relatiegeschenken hebben wij nóg meer te bieden. Zo is de
verzending altijd voor onze rekening en krijg je een gratis drukproef nadat je bestelt.

Wil je een product voordat je bestelt eens goed bekijken, dan bestel je een gratis sample. Zo weet jij precies wat je straks in huis hebt! 

Allgifts B.V. heeft recentelijk de volgende prijzen gewonnen voor een van de snelst groeiende eCommerce organisaties van Nederland. Top 10 van de Shopping awards Fast 50, FD Gazellen 2018 en Best Online performance award 2019.

Je korting bij Allgifts (NL):

Default 1.93% korting Bekijk de aanbieding
Maximum € 35,49 cashback Bekijk de aanbieding