Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Superfout

Superfout is een kledingmerk en webshop gespecialiseerd in, zoals je bij de naam al kan verwachten, super foute kleding!

Elk seizoen zorgt Superfout voor een nieuwe lijn foute kleding die veelal op festivals, feesten en met uitgaan gedragen worden.
Is het jou al eens opgevallen hoeveel mensen er in foute kattenshirts of in een roze lama trui rondlopen bij een festival?

Grote kans dat deze bij ons vandaan kwamen!

Superfout, bekend van de foute kersttruien
Als klap op de vuurpijl staat Superfout ook erg goed bekend om zijn foute kersttruien, die inmiddels op bijna alle kerstfeesten te zien zijn! De foute kersttruien van Superfout trekken elk jaar erg veel bekijks en zijn inmiddels op alle grote Nederlandse TV en radio zenders langsgekomen.

Voor alle orders bij Superfout, ook in de drukke december periode geldt: Vóór 1600u besteld, morgen thuisbezorgd.

Je korting bij Superfout.nl:

T-shirts 1.75% korting Bekijk de aanbieding
Kersttruien 2.8% korting Bekijk de aanbieding
Overige foute truien 3.5% korting Bekijk de aanbieding