Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Video van Sint

Video van Sint is al 11 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische huiskamers.

Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap op dvd en/of download.

In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en volwassenen toe bij naam en weet de Sint van alles te vertellen over persoonlijke feitjes, zoals leeftijd, lievelingseten, hobby's en speciale gebeurtenissen. Naast de persoonlijke aandacht is er ieder jaar een gloednieuw avontuur.

Dit jaar helemaal in het teken van dieren en een spannende zoektocht in de DIerentuin! Een onvergetelijke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.

De Video van Sint kan via de site zelf eenvoudig worden samengesteld en besteld. Door het ruime aanbod aan keuzemogelijkheden kan men het videobericht bijzonder persoonlijk maken.

Vervolgens wordt het videobericht opgenomen door de pieten, gemonteerd en verwerkt tot een mooi verpakte dvd en/of download. Na betaling is de download binnen 1 uur te downloaden en online te bekijken.

De dvd wordt (op werkdagen) binnen 24 uur verzonden en werkt op elke dvd/blu-ray-speler en (spel)computer.

 

- Nieuw: Avontuur (Spannende zoektocht in de Dierentuin)

- Nieuw: Bepaal zelf welke pieten meespelen (Zwarte Pieten of Roetveegpieten)

- Nieuw: Voeg een foto toe van jullie huisdier

- Nieuw: Extra keuzemogelijkheden en upload extra foto's van de kinderen

Je korting bij Video van Sint:

Bestelling 3% korting Bekijk de aanbieding