Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

PowNed Ledenwerving 2020

PowNed wil als publiek mediabedrijf alle technologie en mediaplatforms inzetten om de netwerkgeneratie naar het publieke bestel te lokken. PowNed doet dit met een geheel eigen stijl: uitdagend, dwars als het moet, humoristisch, intelligent en ongecensureerd. Stelling nemen, aanpakken, confronteren, soms choqueren, juichen als ‘we’ winnen, satirisch of met zelfspot als dat nodig is.

Op onze pagina kunnen bezoekers lid worden van omroep PowNed. Met ruim 1 miljoen volgers op sociale media is PowNed de grootste omroep online. Daar doen we het voor. En dat blijven wij ook doen. Alleen denken ze daar in Den Haag heel anders over. Onze volgers tellen namelijk niet mee. Je steunt pas een omroep, wanneer je betaalt.

En wij mogen dan online de grootste omroep zijn, qua betalende leden zijn wij de kleinste. En als dat niet snel verandert, gaat de stekker uit PowNed. Een lidmaatschap in dit campagnejaar van PowNed is eenmalig €5,72.

Je korting bij PowNed Ledenwerving 2020 :

Sale € 2,50 cashback Bekijk de aanbieding