Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Wordt on-Hollands rijk!

Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de Jackpot.

Bij Eurojackpot kies je 5 getallen uit 50 en 2 extra bonusgetallen uit 10. Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot! Deze is minimaal 10 miljoen euro en kan oplopen tot wel 90 miljoen euro. De te winnen prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal verkochte loten. Er is elke vrijdag een trekking.

Hoe speel je mee?
Meespelen is heel eenvoudig. Je kunt meespelen op deze website of bij één van de verkooppunten. Je betaalt € 2 per lot en daarmee maak je kans op de volledige Jackpot. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt. Bovendien kun je met meerdere trekkingen vooruitspelen, zo hoef je geen enkele trekking meer te missen!

De trekking
Elke vrijdagavond vindt de trekking van Eurojackpot plaats. Tot vrijdag 18.55 uur kun je een Eurojackpot lot kopen voor de trekking van die avond. Wanneer je na vrijdag 18.55 uur een Eurojackpot lot koopt, speel je mee voor de trekking van de week erop.

Je korting bij EuroJackpot:

Aankoop 1 of 2 loten 20 CashHierTjes cashback Bekijk de aanbieding
Aankoop 3 t/m 5 loten 70 CashHierTjes cashback Bekijk de aanbieding
Aankoop 6 t/m 8 loten 120 CashHierTjes cashback Bekijk de aanbieding
Aankoop 9 of meer loten 220,0 CashHierTjes cashback Bekijk de aanbieding