Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Bamigo.com

Bamigo heeft een uitgebreid aanbod hoogwaardige onderkleding voor heren.

Deze kleding is voor het grootste deel gemaakt van bamboe, waardoor het vele voordelen heeft ten opzichte van andere textielsoorten zoals katoen. Onderkleding van bamboe voelt heerlijk zacht aan en zorgt ervoor dat u beduidend langer fris blijft. Daarnaast is bamboe vele malen milieuvriendelijker dan katoen.

De onderkleding bestaat uit T-shirts, ondergoed en sokken. Eind 2019 is de badjas toegevoegd aan het assortiment. Met meer dan 50 verschillende sets onderkleding verdeeld over deze categorieën staat de ideale set er over het algemeen dan ook tussen. Wij zijn niet voor niets veruit de grootste op het gebied van bamboekleding voor mannen.

Je korting bij Bamigo.com:

Algemeen 5% korting Bekijk de aanbieding