Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Stap in de Realistische-fictieve wereld van Life is Feudal

Speel nu online met duizenden andere spelers

Life is Feudal, een Hardcore Sandbox RPG en MMORPG, speelt zich af in een Realistische Middeleeuwse fictieve wereld. Wat betekent dit precies?

 Hardcore

 Uitgebreide loot, gratis PvP, vernietiging van de ongeving tijdens gevechten en raids, complex bouw- en crafting-systeem en geen target-combat systeem. Dit zijn slechts enkele functies die ons spel meer hardcore maken dan de vele casual MMORPG.

 Sandbox

 Sandbox betekent dat ons doel is om een virtuele wereld te ontwerpen, met zijn eigen set mechanieken en regels, waardoor spelers alles doen wat hun fantasie van de wereld verlangt. Net als een echte zandbak; Met wat zand, gereedschap en handen kun je alles doen wat je wil. Je kunt tunnels graven, begraafplaatsen aanleggen, kastelen opbouwen en heuvels opwerpen.

 Dit zijn precies dezelfde dingen die u in ons spel kunt doen: u kunt terrein op elk gewenst manier vormen, zoals de grond verhogen, de grond lager maken, het plat maken voor verdere bouwplaatsen, de tunnels graven, zelfs ertsvaten plaatsen en mijnen. U kunt hele ondergrondse steden bouwen, omdat u niet beperkt bent tot de breedte of de hoogte van uw tunnels. U kunt een grote piramide met uw vrienden maken en een doolhof binnenin graven, gewoon voor de lol. De enige beperking is je verbeelding! Bekijk onze pre-alpha video's om deze aspecten van het spel in detail te ervaren.

Je korting bij Life is Feudal:

MMO - Bronze package € 2,94 cashback Bekijk de aanbieding
MMO - Silver package € 4,90 cashback Bekijk de aanbieding
MMO - Gold package € 8,58 cashback Bekijk de aanbieding
Your Own 9.8% korting Bekijk de aanbieding
Forest Village 9.8% korting Bekijk de aanbieding