๐Ÿ… Sport & Vrije tijd

In deze categorie tref je alles aan voor Sport & Vrije tijd

Body & Fit

Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Gedurende deze tijd heeft Bodyenfitshop.nl niet alleen een schat aan ervaring opgebouwd, maar ook één van de grootste assortimenten, met alleen topproducten waar Bodyenfitshop.nl voor honderd procent achter staat.

Verdien tot 1.6% Cashback op je aankoop

Verstappen.com

Verstappen.com is de enige echte officiële Max Verstappen webshop. Verstappen.com biedt 100% officiële merchandise. De ruime collectie bestaat uit onder meer caps, kleding, accessoires en schaalmodellen. Ook is er de Red Bull Racing collectie, bestaande uit team- en lifestyle kleding, voorzien van alle officiële sponsorlogo’s. De Max Verstappen collectie is een exclusieve lijn artikelen die in samenwerking met Max Verstappen is geproduceerd. Een groot deel van de Verstappen merchandise is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Verstappen.com is dan ook dé webshop voor alle Max Verstappen fans.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Joom Benelux

Joom — jouw online marketplace voor producten uit Azië en Europa. Alles wat je zoekt en nog veel meer tegen de beste prijzen!

Verdien tot 5% Cashback op je aankoop

Grandado

Grandado is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice. 

Verdien 2% Cashback op je aankoop

Nike

Welkom bij Nike. NIKE is o.a de grootste in sportschoenen en kleding ter wereld.

Verdien tot 1.4% Cashback op je aankoop

Mooiesneakers

Sinds 2015 is Mooiesneakers.nl een begrip in de sneaker-wereld. Mooiesneakers.nl biedt alle sneakers in het assortiment aan met (hoge) kortingen. Mooiesneakers.nl staat voor lage prijzen en een goede kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Mooiesneakers.nl werkt uitsluitend samen met gerenommeerde merken als Nike, Timberland, Adidas, Puma, New Balance en Converse.

Verdien 1.95% Cashback op je aankoop

Vrijbuiter.nl

Vrijbuiter

Welkom. Vrijbuiter is sinds 1985 dé outdoor- en avonturenwinkel van Nederland. Reizen, hiken, fietsen, kamperen, buitensporten in de natuur of een city trip naar Helsinki? Avontuur is overal. De passie voor avontuur ziet de consument terug in alle artikelen die heel bewust geselecteerd worden. Bij Vrijbuiter vindt de consument o.a. kampeertenten, camper- en caravanproducten, reisartikelen, wandelschoenen, tuinmeubels, wintersportartikelen en (outdoor)kleding. Kwaliteitsproducten die zijn gemaakt met aandacht voor de natuur, en die de consument als het goed is weer terugbrengen in de natuur.

Verdien tot 1.5% Cashback op je aankoop

FreeChoice - For your Health

Hoge kwaliteit vitamine producten van FreeChoice met onder andere een hoog gedoseerde multivitamine, een Calcium-Magnesium drankje met Vitamine C, K2 en D3, verschillende vitamine C producten, en een hoge kwaliteit Collageen drankje met hoge dosering.

Verdien 2% Cashback op je aankoop

Gorillasports

Welkom bij Gorillasports. Gorilla Sports is een webshop gespecialiseerd in fitnessartikelen. Zij hebben dankzij jarenlange e-commerce ervaring een gevestigde naam weten te creëren in het fitnesslandschap. Hieronder een aantal populaire productcategorieën:

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Kicksshop.nl

Kicksshop

Kicksshop.nl is een online winkel voor sneakers van bekende merken. Daarnaast verkopen ze ook voetbalschoenen, voetbalkleding en ondergoed van Björn Borg en Calvin Klein. Kicksshop.nl heeft vaak ook andere populaire producten op voorraad. Ze kopen in wat er in de markt populair is.

Verdien tot 1.5% Cashback op je aankoop

Probrace.nl

ProBrace is een jong en dynamisch bedrijf waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Daarnaast produceert ProBrace medische korsetten en (sport)steunzolen voor diverse orthopedische bedrijven en podotherapiepraktijken. Ontwikkeling en innovatie zit in ons bloed, daarom maakt ProBrace gebruik van de nieuwste aanmeettechnieken en werkt ons team achter de schermen aan diverse innovatieve projecten op het gebied van de orthopedische technologie.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Oranjeshopper.nl

Oranjeshopper

Bent u een echte oranje supporter? Bent u op zoek naar oranje artikelen en kleding voor een voetbal webdstrijd, koninginnedag, 5 mei, ek, wk of gewoon voor een gek feest? Oranjeshopper.nl levert het grootste assortiment oranje artikelen, oranje kleding, oranje hoeden & caps, oranje versiering, oranje vlaggen, oranje pruiken en nog veel meer. Hup Holland Hup, Laat de leeuw niet in zijn hempie staan!

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

JD Sports

JD Sports is de toonaangevende sports-fashion retailer in de UK, en biedt een uitgebreide collectie sneakers, kleding en accessoires aan voor Heren, Dames en Kids, waarvan 80% exclusief bij JD verkrijgbaar is!

Verdien tot 1.4% Cashback op je aankoop

TEMU

Temu (tee-moo) is een online marktplaats die zich inzet om betaalbare kwaliteitsproducten aan te bieden, zodat u uw droom kunt verwezenlijken in een inclusieve omgeving.

Verdien tot 4.2% Cashback op je aankoop

24Pharma (NL)

24Pharma is een online apotheek/drogist, die al meer dan 5 jaar actief is en ondertussen een vaste waarde op de markt is. Klantenservice en klanttevredenheid is voor hen een topprioriteit. Ze hebben meer dan 5000 reviews en scoren gemiddeld een 9 op 10. Hun customer service is te bereiken via chat, mail en telefoon. Daarnaast wordt alles, voor 16u besteld, de volgende dag geleverd, ook op zaterdag. Verzending in Nederland is gratis (vanaf €49,90).

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop