Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

De nr 1 in exclusieve Sneakers!

Sneakerbaas is de webstore voor exclusieve sneakers en streetwear in Nederland.

Sinds 2009 zijn bij Sneakerbaas exclusieve sneakers te vinden van grote merken zoals Nike, Vans, Puma en Converse maar ook van kleinere merken zoals Jordan, Saucony en New Balance.

Sneakerbaas biedt klanten niet alleen een exclusief productassortiment maar ook een unieke online winkelervaring door bijvoorbeeld een unieke wijze van productweergave.

Veilig winkelen wordt gegarandeerd door het gebruik van Adyen als payment provider. Winkelen bij Sneakerbaas is makkelijk door de gebruiksvriendelijke navigatie, intuïtieve bediening en diverse zoekopties.

UPS zorgt voor een betrouwbare en snelle levering van alle bestellingen. Klanten kunnen de status van hun bestelling volgen door middel van de unieke UPS tracking nummer.

Je korting bij Sneakerbaas:

Alle bestellingen 2.25% korting Bekijk de aanbieding