Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Voor bijles en huiswerkbegeleiding

DeBijlesmeester.nl verzorgt bijlessen aan huis voor basis- en middelbare scholieren door heel Nederland.

De bijlessen worden verzorgd in alle vakken en op elk niveau van de basis- en de middelbare school.

Naar aanleiding van een telefonische kennismaking waarin de situatie van de leerling wordt besproken, zoekt DeBijlesmeester.nl de meest geschikte bijlesdocent. De bijlesdocenten van DeBijlesmeester.nl zijn relatief jong, waardoor de klik met de leerling vaak snel wordt gemaakt. Zij worden geselecteerd op zowel hun inhoudelijke vakkennis als hun didactische vaardigheden met de leerling.

De bijlessen worden aan huis verzorgd, zodat de leerling zich in een vertrouwde omgeving bevindt en zich volledig kan concentreren op het leerwerk. Nadat er een eerste bijles is afgesproken wordt er altijd geëvalueerd hoe de bijles is verlopen.

Je korting bij De bijlesmeester:

Alle bestellingen € 5,00 cashback Bekijk de aanbieding