Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel โ‚ฌ 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Download de GRATIS Reclamefolder App!

Welkom. Reclamefolder.nl helpt consumenten met het makkelijk online bekijken van folders en aanbiedingen.

Met inmiddels al ruim 3 miljoen app downloads is Reclamefolder.nl het grootste platform voor digitale reclamefolders en aanbiedingen in Nederland.

U staat altijd voorop!

Via het Reclamefolder platform kunnen consumenten gemakkelijk hun favoriete folders of specifieke productaanbiedingen zoeken. Wekelijks worden er miljoenen folders bekeken, die handig ingedeeld zijn in verschillende branches. Consumenten kunnen deze bekijken in hun eigen woonomgeving of op de locatie waar zij zich op dat moment bevinden. Door hun persoonlijke instellingen vinden zij gemakkelijk de gewenste aanbiedingen.

Sluit je aan bij het snelst groeiende aanbiedingen platform van Nederland

Door je aan te sluiten bij de affiliate campagne van Reclamefolder lift je mee op de bestaande groei van het platform. Het gemak van de digitale reclamefolders in de app en de mindering van verspreiding van papieren folders (mede door nieuwe wetgeving) zorgen ervoor dat Reclamefolder steeds relevanter wordt om gemakkelijk alle aanbiedingen in de gaten te houden.

Je korting bij Reclamefolder App promotie:

5 folderraadplegingen € 0,24 cashback Bekijk de aanbieding