⚡ Energie

Stroom en gas is iets dat iedere Nederlander nou eenmaal nodig heeft. Dan is het natuurlijk wel belangrijk om de goedkoopste energieleverancier te kiezen. En een mooie cashback vergoeding bij overstappen is dan meer dan welkom. Wij hebben een deal gesloten met diverse bedrijven. Stap over om te profiteren van de geld-retour acties! Vergelijk, kies voor goedkoper stroom en gas, stap over via SpaarActief en verdien direct een leuk bedrag terug!

Energie vergelijken: maak de juiste vergelijking tussen energiemaatschappijen!

Stroom is stroom, en gas is gas. Ga daarom altijd voor de goedkoopste prijs. De voordeligste leverancier is ook gelijk de beste in feite. Je kunt wel bewust kiezen voor een partij die bijvoorbeeld alleen groene stroom levert. Maar over het algemeen zien we dat energie steeds vaker het label "groen" krijgt. Kies hieronder je volgende energieleverancier en stap direct over. Van ons krijg je dan het bedrag terug in je saldo dat er bij staat vermeld.

Budget Energie

Welkom bij Budget Energie. Wij vinden stroom heel normaal en daar doen we dus ook niet moeilijk over. Wij beloven je juist minder, zodat we de kosten laag kunnen houden. Wat we niet doen? We sponsoren geen dure voetbalclub
Geen excursies naar windmolenparken
Geen dure/hippe thermostaat

Verdien tot 1.500 Cashies

Gratis energietarief check

Doe nu de gratis energietarief check!

Zonnestroom Collectief

Vraag een gratis offerte aan voor zonnepanelen bij Zonnestroom Collectief!

ENGIE

Met ENGIE bent u, vergeleken met de grootste energieleveranciers over 3 jaar gemiddeld € 279 goedkoper uit!

Verdien tot 1.200 Cashies

Essent

Bekijk de beste deals

Daarom Groene Stroom & Gas Zeker

Verdien 1.200 Cashies

Gaslicht.com

Bespaar tot €300,- op uw energierekening

Bereken snel hoeveel u kunt besparen

Verdien 250 Cashies

Easyswitch.nl

Easyswitch

Easyswitch.nl is dé vergelijkingswebsite als het gaat om het vergelijken van energie. Easyswitch.nl biedt u een 100% onafhankelijke vergelijking van energiecontracten die het beste aansluiten op uw situatie en wensen. De aanbiedingen op de website zijn bovendien goedkoper dan die van leveranciers zelf. Daarnaast staat de klantenservice dagelijks klaar om u te helpen.

Verdien 600 Cashies

Independer Energie

Vergelijik nu de ernergie tarieven bij Independer Energie

Verdien 400 Cashies

NextEnergy

NextEnergy is een nieuwe energieleverancier en levert de Nederlandse consument energie tegen concurrerende inkoopprijzen. In tegenstelling tot de reguliere energieleveranciers biedt NextEnergy dynamische energiecontracten. NextEnergy werkt volgens een abonnementsmodel waardoor de energieprijzen laag blijven. Geen winst wordt gemaakt over het verbruik van de aangesloten huishoudens. Zo halen ze drempels weg naar een eerlijke en meer transparante energiemarkt. Deze markt is vaak in het nieuws door de torenhoge prijzen, het energieplafond en de (grote) winsten van de traditionele energieleveranciers.

Hallostroom

Zonnepanelen zonder investering: check je gemeente!

Benieuwd of u in aanmerking komt voor zonnepanelen zonder eigen investering?

Bespaarbazaar.nl

Bespaarbazaar

Bespaarbazaar.nl is sinds 2007 specialist in energiebesparing. Het assortiment bestaat uit allerlei energie-, gas of waterbesparende producten, die de klant helpen om op een laagdrempelige manier het energieverbruik te verminderen: dat levert zowel een lagere energierekening als meer wooncomfort op!

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Pure Energie

Energie tegen inkoopprijs!

Welkom. Pure Energie is een nieuw en puur Hollands energiebedrijf.

Verdien tot 1.200 Cashies

Frank Energie

Frank Energie is 100% Nederlands. We frissen de energiemarkt op met gezond verstand. We pakken ongezonde marges en inefficiënte processen stevig aan en leveren energie tegen inkoopprijzen. Hierdoor kan de prijs flink omlaag kan. Wat dat oplevert vloeit terug naar onze klant of naar onze natuur. Alles om energie en energieverbruik duurzamer te maken.

Verdien tot 1.800 Cashies

om | nieuwe energie

Dit zijn de voordelen van non-profit energie van om | nieuwe energie, een collectief van 67 energiecoöperaties die volledig groene energie opwekken in de eigen buurt. Om | nieuwe energie is de enige landelijke leverancier zonder winstoogmerk, waardoor de winst direct ten goede komt aan de ontwikkeling van nieuwe duurzame projecten en structurele tariefverlaging. Zo worden concrete stappen gezet richting een duurzame energievoorziening en dáár plukt u direct de vruchten van.

Verdien 420 Cashies

Vastelastenbond

Tot €485,- voordeliger dan elders!

Welkomk bij Vastelastenbond. Klik en vergelijk

Verdien tot € 13,50