๐Ÿ’ธ Goede doelen en Loterijen

Goede doelen en Loterijen

Eurojackpot

Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor €2 kans maakt op de Jackpot. Je kiest eerst 5 getallen uit 1 t/m 50 en vervolgens 2 bonusgetallen uit 1 t/m 12. Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot! Deze is minimaal 10 miljoen euro en kan oplopen tot wel 120 miljoen euro. De te winnen prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal verkochte loten. Er is elke dinsdag en vrijdag om 19:00 uur een trekking.

Verdien 3.2% Cashback op je aankoop

Staatsloterij

De Staatsloterij is de loterij van Nederland met de grootste prijzenpot en de hoogste win kans. Onder het mom van ‘wat u ziet is wat u wint’ worden alle prijzen vrij van kansspelbelasting uitgekeerd en doen alleen de verkochte lotnummers mee

Verdien tot 600 Cashies + Verdien tot 1.6% Cashback op je aankoop

Lucky Day

Lucky Day is een spannend dagelijks spel waarbij men grote en kleine geldprijzen kan winnen. Het leuke aan Lucky Day is dat men zelf de inleg bepaalt en met hoeveel getallen men wilt meespelen.

Verdien 300 Cashies + Verdien tot 2% Cashback op je aankoop

Lotto

De Lotto Jackpot valt het vaakst in Nederland. Het is ook nog eens een heel eenvoudig spel om te spelen. Kies 6 getallen tussen de 1 en 45, speel mee en maak elke zaterdag kans op de Jackpot van minimaal € 2.500.000,- en vele andere geldprijzen!

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Thuisgekookt.nl

Thuisgekookt.nl brengt mensen die hulp nodig hebben in contact met een thuiskok in de buurt. Zo probeert Thuisgekookt.nl gezonde voeding en sociaal contact voor iedereen bereikbaar te maken. Door middel van zorgvuldige en persoonlijke matchmaking en samenwerking met hulpverlening draagt Thuisgekookt.nl bij aan maatschappelijke effecten zoals:
• Langer zelfstandig thuis wonen;
• Verminderde belasting van hulpverleners;
• Gezondheidswinst;
• Het uitstellen van zorg;
• Betere integratie van mensen met een bijzonderheid of handicap.

Verdien 225 Cashies

Shop.OxfamNovib.nl

Shop.OxfamNovib

Oxfamnovib.nl is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Met organisaties in Nederland en daarbuiten maakt Oxfamnovib.nl een vuist tegen onrecht en armoede. Ook de interne organisatie van Oxfamnovib.nl is ingericht om armoede en onrecht zo efficiënt mogelijk te bestrijden.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Lot of Happiness

Bij Lot of Happiness kies je zelf voor welk goede doel je wilt spelen. Kies je bijvoorbeeld om mee te spelen voor KiKa, Make A Wish of Strong Babies dan gaat 50% van je inleg direct naar jouw goede doel! En jij maakt gelijktijdig kans op fantastische prijzen tot maar liefst €500.000,-.

Verdien 675 Cashies

Netsilla (INT)

We zijn blij om ons e-commerce bedrijf aan jou voor te stellen. Met bijna tien jaar ervaring in de branche hebben we een reputatie opgebouwd voor het leveren van producten van hoge kwaliteit in een groot aantal categorieën, waaronder keukenapparatuur, sportartikelen, woninginrichting en speelgoed van bekende merken zoals Disney, Nerf, Hasbro, enz. Onze producten worden wereldwijd positief ontvangen door klanten en onze sterke logistiek zorgt voor snelle levertijden in heel Europa en de rest van de wereld.
Ons team van experts, waaronder content creators, IT-professionals, marketeers en klantenservice medewerkers, stelt ons in staat om onze klanten een naadloze en persoonlijke ervaring te bieden. In combinatie met ons streven naar perfectie heeft dit ons geholpen een loyaal klantenbestand en een hoge mate van klanttevredenheid te bereiken.
Door met ons samen te werken, krijg je toegang tot ons uitgebreide productassortiment en de kans om een zeer hoge commissie te verdienen voor elke verkoop. Ons team zal nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat de bezoekers van jouw website een positieve winkelervaring hebben met onze shop.
Onze gemiddelde levertijd is tussen de 2-5 dagen voor standaardverzending (volledig getracked) en we bieden expresverzending met een levertijd van 2-3 werkdagen. Om een naadloze ervaring voor onze klanten te garanderen, gaan we zelfs nog verder en verzorgen voor alle douane- en belastingprocessen voor de landen waaraan we verkopen. Bovendien begrijpen we het belang van gemak en toegankelijkheid en daarom bieden we lokaal beschikbare betaalmethoden. Met onze uitzonderlijke klantenservice bieden we de klant ondersteuning via telefoon, e-mail en chat.
We zijn ervan overtuigd dat onze expertise en ervaring ons de ideale partner maakt voor jouw website. We kijken uit naar de mogelijkheid om met je samen te werken.
We hebben meerdere subdomeinen die zich richten op specifieke markten waar we actief zijn en onze producten verkopen.

Verdien 3.6% Cashback op je aankoop