๐Ÿ’ธ Goede doelen en Loterijen

Goede doelen en Loterijen

Staatsloterij

Welkom bij de Staatsloterij. De Staatsloterij is de loterij van Nederland met de grootste prijzenpot en de hoogste win kans.

Verdien 2% Cashback op je aankoop

Hartloterij

De Hartloterij is een goede doelen loterij waarvan de opbrengst wordt besteed aan het Hartveilig maken van Nederland. Dit doen wij onder andere door het plaatsen van extra AED's (reanimatieapparatuur) op de meest cruciale plaatsen. Nederland kent nog teveel AED-loze zones. Afgelopen jaren heeft de inzet van AED's en burgerhulpverleners zich goed bewezen. In 75% van de gevallen zijn er omstanders die het slachtoffer reanimeren, deze zijn eerder ter plaatse dan de ambulance. Een goed landelijk AED netwerk kan dus echt het verschil maken tussen leven en dood. Deelnemers aan de Hartloterij steunen niet enkel het goede doel, maar maken ook kans op een fantastische prijzenpot. De hoofdprijs is een auto of camper naar keuze t.w.v. 100.000 euro. Daarnaast zijn er nog andere fantastische prijzen te winnen onder andere een nieuw interieur, e-bikes, vakantie, apple pakket, elektronica pakket en nog veel meer. De Hartloterij heeft in tegenstelling tot de bekende landelijke loterijen geen miljoenen loten, maar een maximum van 30.000 loten, hierdoor is de winkans zeer groot. Uiteraard hebben wij een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit onder nummer 14630, de trekking wordt uitgevoerd door de notaris en alle prijzen zijn belastingvrij.

Verdien 75 Cashies

Staatsloterij Draai en Win 2022

Hier kunt u zich aanmelden voor een abonnement bij Staatsloterij.

Verdien € 4,00

Shop.OxfamNovib.nl

Shop.OxfamNovib

Oxfamnovib.nl is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Met organisaties in Nederland en daarbuiten maakt Oxfamnovib.nl een vuist tegen onrecht en armoede. Ook de interne organisatie van Oxfamnovib.nl is ingericht om armoede en onrecht zo efficiënt mogelijk te bestrijden.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Lotto Lente Scoor

Welkom bij Lotto Lente Scoor.

Verdien 400 Cashies

Lotto Waanzinnige Win Weken

Welkom. Word nu abonnee en maak kans op een van de honderden superdeluxe prijzen! Tevens ontvang je 6 maanden lang 25% korting op je loten.

Verdien 400 Cashies

Staatsloterij Prijs je Rijk

Welkom. Nu extra veel voordeel!
Word abonnee en krijg:
Tijdelijk 10x 1/5 Staatslot* cadeau t.w.v. €35,-.
Automatisch kans op véél prijzen met Prijs je Rijk.
Totale prijzenpot € 100.000!
Kans op extra prijzen in Club Staatsloterij.

Verdien 400 Cashies