Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel โ‚ฌ 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

๐Ÿงบ Wonen - Witgoed

Een nieuwe wasmachine-wasdroger-koelkasten-gasfornuizen kunt u hier vinden

Zoeken in webshops

Samsung

Via de Samsung Shop, bestel je smartphones, tablets, smartwatches, gears, televisies, wasmachines, drogers en nog veel meer direct bij Samsung zelf. De bezorging is altijd gratis en wanneer voor 20:300 uur ’s besteld is, worden de producten de volgende dag geleverd. Bovendien worden grotere goederen zoals televisies en wasmachines gratis geinstalleerd.

Verdien:
1.5% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

De Witgoedspeciaalzaak op internet!

Welkom bij Witgoedhuis. Witgoedhuis is vanaf 2003 actief op internet en biedt een modern totaal concept waarbij de wensen van u centraal staan.

Verdien:
1.5% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Waterontharder4u (NL)

Waterontharder4u lost kalkproblemen op! Met hun zeer populaire waterontharder, de Amfa4000, heb je geen last meer van kalkaanslag in je badkamer, smaakt water lekkerder én gaan huishoudelijke apparaten langer mee. Klanten hoeven alleen maar 1 exemplaar van deze waterontharder te kopen en eenvoudig aan te sluiten.

Verdien:
3% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie