๐ŸŒŸ Besparen & Duurzaam

Besparen is natuurlijk altijd leuk. Gaat het nu om energie of isolatie maatregelen! Hier kan je de beste aanbieders vinden.

ENGIE

Met ENGIE bent u, vergeleken met de grootste energieleveranciers over 3 jaar gemiddeld € 279 goedkoper uit!

Verdien tot 1.200 Cashies

Essent

Bekijk de beste deals

Daarom Groene Stroom & Gas Zeker

Verdien 1.200 Cashies

Gaslicht.com

Bespaar tot โ‚ฌ300,- op uw energierekening

Bereken snel hoeveel u kunt besparen

Verdien 250 Cashies

NextEnergy

NextEnergy is een nieuwe energieleverancier en levert de Nederlandse consument energie tegen concurrerende inkoopprijzen. In tegenstelling tot de reguliere energieleveranciers biedt NextEnergy dynamische energiecontracten. NextEnergy werkt volgens een abonnementsmodel waardoor de energieprijzen laag blijven. Geen winst wordt gemaakt over het verbruik van de aangesloten huishoudens. Zo halen ze drempels weg naar een eerlijke en meer transparante energiemarkt. Deze markt is vaak in het nieuws door de torenhoge prijzen, het energieplafond en de (grote) winsten van de traditionele energieleveranciers.

Remarkt

De goedkoopste PC's, Laptops en Monitoren!

Welkom. ReMarkt.nl heeft het breedste en voordeligste assortiment van Nederland.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Hallostroom

Zonnepanelen zonder investering: check je gemeente!

Benieuwd of u in aanmerking komt voor zonnepanelen zonder eigen investering?

Bespaarbazaar.nl

Bespaarbazaar

Bespaarbazaar.nl is sinds 2007 specialist in energiebesparing. Het assortiment bestaat uit allerlei energie-, gas of waterbesparende producten, die de klant helpen om op een laagdrempelige manier het energieverbruik te verminderen: dat levert zowel een lagere energierekening als meer wooncomfort op!

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Pure Energie

Energie tegen inkoopprijs!

Welkom. Pure Energie is een nieuw en puur Hollands energiebedrijf.

Verdien tot 1.200 Cashies

Frank Energie

Frank Energie is 100% Nederlands. We frissen de energiemarkt op met gezond verstand. We pakken ongezonde marges en inefficiënte processen stevig aan en leveren energie tegen inkoopprijzen. Hierdoor kan de prijs flink omlaag kan. Wat dat oplevert vloeit terug naar onze klant of naar onze natuur. Alles om energie en energieverbruik duurzamer te maken.

Verdien tot 1.800 Cashies

Tink

Welkom.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

The Good Roll

Dit is hoe wij rollen!
Je kunt beter gaan zitten voor dit...
The Good Roll maakt 100% gerecycled papier. Hun missie: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Daarom gebruiken ze 50% van hun nettowinst om toiletten te bouwen in verschillende landen in Afrika.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Otovo NL

Otovo is Europa's toonaangevende platform voor zonne-energie. Ons platform matcht klanten met de locatie van professionele installateurs en verbindt hen met het voordeligste aanbod en de best beoordeelde installateur in de buurt.

Verdien 6.000 Cashies

Bamboovement.com

Bamboovement


In Europa wordt 31,1% van al het plastic gerecycled. Wereldwijd is dit slechts 9%. Veel plastic soorten kunnen niet gerecycled worden. Zoals koffiebekers, rietjes, plastic bestek en plastic tassen. Dit zijn de producten die Bamboovement.com wilt vervangen door het aanbieden van biologisch afbreekbare producten. Elk product van Bamboovement.com draagt daarom een steentje bij aan een schonere aarde. Met Bamboovement.com is het doel om een heuze Movement tegen de plastic crisis te verkrijgen door gelijkgestemden te inspireren en te betrekken!

Verdien 2.52% Cashback op je aankoop

Offertevergelijker (NL)

Offertevergelijker.nl is één van de grootste vergelijkingswebsites van Nederland op het gebied van verduurzamen en verbouwen. Dagelijks vergelijken honderden particulieren offertes voor bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie, traprenovatie en nieuwe kozijnen.

Verdien tot 945,0 Cashies

Ledwereld.nl

Bij Led Wereld vindt men een ruim aanbod van LED-lampen en andere LED-producten. Het assortiment van deze LED-verlichting winkel groeit gestaag, met als doel een breed, betaalbaar assortiment van topkwaliteit verlichting aan te bieden. Inmiddels heeft Led Wereld ruime ervaring met het adviseren en ondersteunen van iedereen die overstapt op LED-verlichting. Bovendien zijn alle producten voorradig, zodat iedereen bij Led Wereld aan het juiste adres is voor alle soorten LED-verlichting.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop