Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel โ‚ฌ 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

๐Ÿฝ๏ธ Eten en drinken

In de categorie "Eten en Drinken" kun je vele shops en aanbieders vinden als het gaat om online eten bestellen en boodschappen doen. Maar ook webshops die (alcoholische) dranken en wijnen aanbieden vinden een plaatsje in deze categorie. Eten bestellen wordt steeds meer gedaan via internet of tegenwoordig via bijvoorbeeld de Thuisbezorgd App. Als je via ons je bestelling doen (doorklikken vanaf onze site naar de aanbieder en vervolgens direct je bestelling doen) krijg je extra Coins in je saldo.

Zoeken in webshops

Thuisbezorgd

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza's, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestellen. Thuis en op kantoor!

Verdien:
1.5% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Plus Supermarkt

Welkom bij Plus Supermarkt. Bestel nu bij Plus je boodschappen online en krijg altijd 25 cent terug in je saldo!

Verdien:
€ 0,25

Bekijk aanbieding Meer informatie

HEMA

Welkom bij HEMA. Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Loop de HEMA winkels binnen en u merkt het meteen. Schap voor schap vindt u er de beste artikelen voor elke dag: eigenwijs design, origineel, van goede kwaliteit én met een verrassend laag prijskaartje. Producten waar de consument blij van wordt, wat het budget ook is, voor iedereen. Omdat ze bijzonder zijn en toch zo gewoon. Een unieke combinatie die u in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Verdien:

Bekijk aanbieding Meer informatie

superdrogist

Superdrogist.com is in 2018 opgericht en heeft een uniek,groeiend assortiment met merken als Immortal, Eagle Force, Biopower en meer. Klanten worden ondersteund door uitgebreide productbeschrijvingen, bijsluiters en professioneel advies (alle adviesvragen worden behandeld door één van de gediplomeerde drogisten).

Verdien:
2.4% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Yfood.nl

De YFood-producten:
• YFood Drinks: een complete en gezonde maaltijd in een flesje, met alle belangrijke voedingsstoffen (33 g eiwit, 26 vitaminen & mineralen, 7 g vezels);
• YFood Vegan Drinks: sojadrankjes voor mensen die plantaardige voeding willen, met 26 g eiwit, 8 g vezels en 26 vitaminen & mineralen;
• YFood Powder: een volledige, uitgebalanceerde maaltijd waarmee gebruikers zichzelf oppeppen - altijd en overal. Met drie eetlepels poeder en een beetje water direct een maaltijd, al vanaf slechts € 1,49 per maaltijd;
• YFood Bars: de reep die de honger stilt en die tegelijkertijd alle voedingsstoffen bevat die het lichaam nodig heeft.

Verdien:
Tot 3.6% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

KoffieTheePlaza

Koffietheeplaza.nl heeft zich volledig gericht op gebruiksgemak en informatievoorziening. De webwinkel bevat uitgebreide filtermogelijkheden, waardoor de bezoeker met enkele muisklikken een overzicht krijgt te zien dat volledig is toegespitst op de wensen van de bezoeker. Alle producten zijn voorzien van een uitgebreide productomschrijving en een duidelijk overzicht van de specificaties, waardoor alle relevante informatie behorende bij het product laagdrempelig en toegankelijk wordt gemaakt.

Verdien:
Tot 0.45% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Zeewijn

Welkm bij Zeewijn wijnen. Zeewijn is een wijn-expert die meer biedt dan alleen conventionele wijnen. Zeewijn staat garant voor een webwinkel en distributeur met een aanbod en assortiment.

Verdien:
2% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Papa John's

Welkom bij Papa John's. Gedreven tot het beste. Betere Ingrediënten. Betere Pizza’s. Kwaliteit is onze grondslag.

Verdien:
1.8% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Kwalitaria echt lekker eten!

Over Kwalitaria

Verdien:
2.4% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Musclemeals.nl

Welkom. Muscle Meals bereid sportmaaltijden op maat en afgestemd op persoonlijke sportdoelen. Voorbeelden van sportdoelen waarbij de meals van Muscle Meals ondersteunen zijn: afvallen, droog trainen, of aankomen (in spiermassa). Ook mensen die houden van gemak, soms geen zin of tijd hebben om te koken, maar toch gezond willen eten voor een scherpe prijs kunnen bij Muscle Meals slagen.

Verdien:
1.5% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Kortingopjekoffie

Welkom. Kortingopjekoffie.nl is de koffie online winkel voor altijd voordeel op je koffie van bijzondere A-merken!

Verdien:
1.68% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Tastypresent

Welkom. TastyPresent.nl is dé specialist in chocolade geschenken en biedt gebruikers de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op een unieke manier over te brengen, namelijk in heerlijke chocolade. All year round richt TastyPresent.nl zich op bijzondere ‘geefmomenten’; speciale momenten in een jaar waarop consumenten of bedrijven een cadeau willen geven aan bijvoorbeeld collega’s, relaties, vrienden of familie. Denk hierbij aan bijzondere gebeurtenissen zoals een verjaardag, bedankje, opening van een nieuwe winkel, productintroductie of als een eindejaarsgeschenk. Voor iedere gelegenheid biedt TastyPresent.nl een smaakvol cadeau. Gegarandeerd uniek, persoonlijk en bovenal érg lekker!

Verdien:
3% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Vanbeekumspecerijen

Welkom. VanBeekumSpecerijen.nl is een online kruiden en specerijen paradijs. Van Beekum Specerijen verkoopt niet alleen kruiden en specerijen van topkwaliteit maar biedt ook een breed scala aan kruidenmixen uit eigen mengerij. 

Verdien:
Tot 2.4% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

K-ook

Welkom. K’OOK! is een moderne kookwinkel, opgericht in 2005 door twee vriendinnen Anne & Karen. K’OOK! heeft niet alleen pannen, messen, serviezen, keukenapparatuur, textiel en kookboeken maar ook de lekkerste olijfoliën, azijnen en andere delicatessen. In de mooi, industrieel vormgegeven winkel en de uitgebreide webshop zijn niet alleen de bekende merken te vinden maar ook veel unieke producten.

Verdien:
1.8% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie

Inamood

Welkom. Inamood.nl is een nieuw en eigentijds vleesmerk met écht onderscheidend vermogen. Inamood.nl focussed ons niet alleen op het verkopen van het stukje vlees, maar ook op de kwaliteit, gemak en een scherpe prijs tegenwoordig een vereiste zijn.

Verdien:
1.68% Cashback

Bekijk aanbieding Meer informatie