Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Games direct bij de uitgever online kopen

Over Ubisoft

Ubisoft is één van de grootste uitgevers en distributeurs van interactieve entertainmentproducten ter wereld. Ubisoft beschikt over een brede line-up van wereldberoemde merken, waaronder Assassin’s Creed, Just Dance, de Tom Clancy-series, Rayman, Far Cry en Watch Dogs. Ubisoft produceert en levert, door middel van haar wereldwijde netwerk van studio’s en kantoren, hoogwaardige en memorabele game-ervaringen voor alle populaire platformen, waaronder consoles, mobiele telefoons, tablets en PC.

Ubisoft Store
Met de Ubisoft Store kopen je bezoekers hun games direct bij de uitgever. Gegarandeerd werkende games uit betrouwbare bron, dus.

Betalen kan onder andere met iDeal, PayPal en Credit Card.
Regelmatig zijn er giveaways, waarbij populaire games helemaal gratis worden weggegeven.


Voor de feestdagen en met speciale gelegenheden krijgt u spectaculaire kortingen, tot wel 60%. Ook kunt u met 100 Club units (die je kan verdienen door je games te spelen) altijd 20% extra korting op hun aankoop krijgen.

Je korting bij Ubisoft:

Ubisoft Store Sale (Benelux) 2.5% korting Bekijk de aanbieding