Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Leenbakker

Leenbakker.nl betekent mooi wonen voor lage prijzen. Leenbakker.nl staat voor gemak, kwaliteit, moderne interieurs en oog voor mens en milieu. De consument heeft de keuze uit een breed assortiment artikelen voor huis & tuin. Voor elke smaak, elke portemonnee, én steevast van topkwaliteit.

Voor de laatste trends en de leukste woonideeën zijn uw bezoekers bij Leenbakker.nl aan het juiste adres. Of zij nu alleen hun woonkamer fraai willen decoreren, een nieuwe look willen geven aan de slaapkamer of het gehele huis opnieuw inrichten. Het assortiment van Leenbakker.nl is bovendien altijd overzichtelijk gepresenteerd en wordt continue uitgebreid met artikelen passende bij de laatste trends.

Je korting bij Leenbakker.nl:

Banken & Stoelen 0.33% korting Bekijk de aanbieding
Bed & Toebehoren 0.38% korting Bekijk de aanbieding
Gordijnen & Raamdeco 0.37% korting Bekijk de aanbieding
Kasten 0.3% korting Bekijk de aanbieding
Opbergers 0.26% korting Bekijk de aanbieding
Overig (o.a. Webonly) 0.19% korting Bekijk de aanbieding
Sanitair & Accessoires 0.3% korting Bekijk de aanbieding
Tafels & Bureaus 0.33% korting Bekijk de aanbieding
Tuin & Buiten 0.45% korting Bekijk de aanbieding
Vloeren 0.34% korting Bekijk de aanbieding
Woon Accessoires 0.32% korting Bekijk de aanbieding