Netsilla (INT)

We zijn blij om ons e-commerce bedrijf aan jou voor te stellen. Met bijna tien jaar ervaring in de branche hebben we een reputatie opgebouwd voor het leveren van producten van hoge kwaliteit in een groot aantal categorieën, waaronder keukenapparatuur, sportartikelen, woninginrichting en speelgoed van bekende merken zoals Disney, Nerf, Hasbro, enz. Onze producten worden wereldwijd positief ontvangen door klanten en onze sterke logistiek zorgt voor snelle levertijden in heel Europa en de rest van de wereld.
Ons team van experts, waaronder content creators, IT-professionals, marketeers en klantenservice medewerkers, stelt ons in staat om onze klanten een naadloze en persoonlijke ervaring te bieden. In combinatie met ons streven naar perfectie heeft dit ons geholpen een loyaal klantenbestand en een hoge mate van klanttevredenheid te bereiken.
Door met ons samen te werken, krijg je toegang tot ons uitgebreide productassortiment en de kans om een zeer hoge commissie te verdienen voor elke verkoop. Ons team zal nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat de bezoekers van jouw website een positieve winkelervaring hebben met onze shop.
Onze gemiddelde levertijd is tussen de 2-5 dagen voor standaardverzending (volledig getracked) en we bieden expresverzending met een levertijd van 2-3 werkdagen. Om een naadloze ervaring voor onze klanten te garanderen, gaan we zelfs nog verder en verzorgen voor alle douane- en belastingprocessen voor de landen waaraan we verkopen. Bovendien begrijpen we het belang van gemak en toegankelijkheid en daarom bieden we lokaal beschikbare betaalmethoden. Met onze uitzonderlijke klantenservice bieden we de klant ondersteuning via telefoon, e-mail en chat.
We zijn ervan overtuigd dat onze expertise en ervaring ons de ideale partner maakt voor jouw website. We kijken uit naar de mogelijkheid om met je samen te werken.
We hebben meerdere subdomeinen die zich richten op specifieke markten waar we actief zijn en onze producten verkopen.

Je korting bij Netsilla (INT):

default 3.6% korting Bekijk de aanbieding