๐Ÿ˜ท Verzekeren Zorg

Vergelijk hier de verschillende zorgverzekeringen en sluit de zorgverzekering die bij je past via ons af en ontvang een leuk bedrag terug in uw saldo van ons zodra de adverteerder uw verzekering heeft goedgekeurd

1.000 CashHier punten is gelijk aan €10,-

Vergelijk en Bespaar.nu klik hier om uw zorgverzekering te vergelijken!

Ohra verzekeringen

Verzekeren zonder Paarse krokodillen

Welkom. OHRA staat voor verzekeren zonder Paarse Krokodillen

Verdien tot € 25,50

Postcode Zorgcollectief

Ontvang tot 30% korting

Welkom bij Postcode Zorgcollectief. Iedereen kan via het Postcode Zorgcollectief een goede zorgverzekering afsluiten met vrije zorgkeuze.

Verdien € 3,75

Prolife de christelijke zorgverzekeraar

Pro Life, dat betekent: voor het leven!

We zien het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming

Verdien tot 1.000 Cashies

Zorgdirect.nl

Zorgdirect

Blijf in beweging. Dat is waar ZorgDirect voor staat. Voor ZorgDirect betekent dit dat we continu op zoek zijn naar verbeteringen in hun product en onze dienstverlening. Maar het betekent ook dat zij u helpen om in beweging te blijven. Zowel fysiek, mentaal als op het werk. Hoe zij dat doen? Door het delen van slimme informatie en tips op hun website en Facebookpagina. Maar ook door het bieden van extra’s die u kunt gebruiken op uw manier en wanneer het u uitkomt.

Verdien 1.500 Cashies

De Friesland zorgverzekeraar

Bereken binnen 2 minuten uw zorgpremie

De Friesland heeft ruim 600.000 verzekerden in Nederland. Daarom bent u bij De Friesland verzekerd van de beste zorg. Kies voor één van onze basisverzekeringen en breid deze eventueel uit met een aanvullende verzekering of een aanvullende tandartsverzekering.

Verdien 2.250 Cashies