Welkom bij Cashhier.nl

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Meestal ontvang je ook nog eens een bonus wanneer je besluit te profiteren van deze aanbieding! Deze extra bonussen kunnen oplopen tot wel € 25! Tevens is het mogelijk om bij een bedrag van € 12,00 al een uitbetaling aan te vragen.

Ontvang tot 30% korting

Iedereen kan via het Postcode Zorgcollectief een goede zorgverzekering afsluiten met vrije zorgkeuze.

Door deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering krijgt u een korting tot 30% en bent u uitstekend verzekerd bij Nationale Nederlanden.

Het Postcode Zorgcollectief is gestart omdat we geloven dat we samen sterk zijn. In ons collectief sluiten we niemand uit omdat we geloven dat iedereen recht heeft op betaalbare zorg. Dus of u nu een baan heeft, ondernemer, werkzoekende, student of gepensioneerd bent: bij het Postcode Zorgcollectief is iedereen welkom met een postcode.

Naast het feit dat wij een goedkope zorgverzekering aanbieden zorgen we samen met Delta Lloyd er tevens voor dat u zelf de kosten laag kunt houden voor uw zorg. We geloven dat je gelukkiger én gezonder bent door een gezond en actief leven te leiden.

Zo zorgen we er samen voor dat onze zorgkosten laag blijven.

Voordelen van het Postcode Zorgcollectief

+ Hoge korting (tot wel 30%) op de Nationale Nederlanden Zorgverzekering

+ Volledige vrije zorgkeuze: u kiest altijd zelf uw arts en ziekenhuis

+ Hoge vergoedingen voor fysiotherapie, kraamzorg en alternatieve geneeswijzen

+ Korting op activiteiten om gezonder te leven

Je korting bij Postcode Zorgcollectief:

Standaard € 15,00 cashback Bekijk de aanbieding